Fra gulv til loft,
fra væg til væg

Tanken om WriteWalls er at transformere alle overflader til interaktive skriveområder.

Med over 6000 installationer og mere end 100.000 leverancer til installationer over hele verden har WriteWall etableret sig som en pålidelig og innovativ løsning for virksomheder og institutioner.
Giv os et ring

Vores historie

Historien om WriteWall startede tilbage i 2005, da Lars Frey, en uddannet maler med en passion for innovation, satte sig for at ændre måden, vi tænker på whiteboards.

Lars havde længe drømt om selv at skabe et produkt, der kunne gøre det muligt at skrive og tegne på alle overflader i et rum uden begrænsninger. Lars var den første i Europa til at tilbyde fleksible whiteboard-løsninger, og siden 2005 har han betjent både de største virksomheder og de mindste startups med skrivbare løsninger, der kan tilpasses i alle størrelser, farver og former.

Fra gulv til loft, fra væg til væg – Tanken om WriteWalls er at transformere alle overflader til interaktive skriveområder.
Denne tanke blev til virkelighed i 2015, da Lars opfandt sine egne produkter, herunder AquaWrite, som nu sælges under brandet WriteWallPaint og tilbydes som en komplet installeret løsning, klar til brug i WriteWalls.

Som opfinder af den revolutionerende vandbaserede 2K Whiteboard maling, AquaWrite, og som leverandør af øko-tex-certificerede whiteboard tapeter, har Lars Frey været i frontlinjen for skrivbare løsninger siden begyndelsen.

Med over 6000 installationer og mere end 100.000 leverancer til installationer over hele verden har WriteWall etableret sig som en pålidelig og innovativ løsning for virksomheder og institutioner.

Lars' inspiration til WriteWall stammer helt tilbage fra hans tidlige folkeskoleår. Tanken om at kunne skrive på borde og vægge i stedet for at skulle op til tavlen vækkede hans nysgerrighed. "Tænk hvis alle kunne skrive på samme tid," tænkte han. Og gerne uden støv fra kridt.
Med en baggrund som uddannet maler i 1998 og med års erfaring fra sin egen malervirksomhed, har Lars Frey ikke kun skabt et produkt, men også et helt koncept, der ændrer måden, vi arbejder og lærer på.
WriteWall er ikke bare en whiteboard-løsning; det er en vision om at skabe dynamiske og inspirerende arbejdsrum, hvor kreativitet og samarbejde blomstrer.

Lars Frey producerer selv AquaWrite whiteboard maling på vores lille fabrik i Roskilde, Danmark, samt formler på 30 andre produkter til industri og erhverv.

Læs mere om det på LarsFrey.com

Vi dækker Skandinavien og abroad

Med vores eget 6 mands installations team og 4 servicevogne rejser vi gerne hvorhen det kræves, hvis opgaven er til det.

Vi kører ud fra Roskilde og Århus.

Ellers tilbyder vi via vores netværk af certificerede WriteWall installatører i hele Skandinavien, at servicerer dig hurtigt og effektivt.Vi klarer det hele fra WriteWalls side af, så processen er kort og med vores garanti på kvalitetsarbejde.

Mellemøsten
WriteWall har en dygtig samarbejdspartner i mellemøsten med showroom i Dubai, www.surface11.com som er behjælpelig med både levering WriteWallPaint produkter og Writewall tilbehør, samt installation, i hele UAE. Surface11 blev certificeret i 2018 og blev WriteWallPaint distributør i 2019 for hele UAE.

Lars Frey har selv varetaget oplæringen af deres medarbejdere, som allerede har hundredvis af installationer bag sig.
Ring for aftale

Vores elskede WriteWallers

Den feedback vi får er fremragende, Danmarks største, mest innovative og hurtigt voksende virksomheder blev WriteWallers.

De ser os som en væsentlig samarbejdspartner, når det kommer til at tænke stort og bredt.

📸 På Instagram kan du se alt det sjove, vi og vores WriteWaller-kunder har på væggene

Følg os på Instagram