Lars Frey, stifter af WriteWall og innovatøren bag full-cover-wall konceptet.

Lars Frey, stifter af WriteWall og innovatøren bag full-cover-wall konceptet.

Historien

 


WriteWall er stiftet i 2005 af Lars Frey (1977), malermester og opfinder. 

 

”Da jeg var dreng, led jeg af ordblindhed og allergi, hvilket gjorde min skolegang vanskelig. Jeg var ikke meget for at skulle op til tavlen, både fordi jeg ikke kunne stave så godt, og fordi kridtstøvet lå i lange baner der fik mig til at nyse.

 

Tanken om at kunne tegne, ja og skrive alle steder, var betagende og en tanke jeg aldrig kunne slippe. Da jeg forlod folkeskolen, gik jeg i lærer som maler – jeg havde hjulpet min Far med at male siden jeg var 5 år gammel, så det lå i kortene. Startede mit eget firma da jeg var udlært i 1997 – i 2004 tog jeg til USA hvor jeg blandt andet besøgte en innovativ skole, Standford university, hvor alle tænkelige overflader blev anvendt som whiteboards, på steder som før ikke var mulige – Det var fascinerende, og deres udbytte og fordele var enorme. – Det var kickstartet til WriteWall konceptet, jeg ville gøre en forskel. Jeg startede straks med at importerer fleksible whiteboards løsninger, i form af tapeter og malinger.

 

I dag producerer vi selv de fleste af vores produkter, da vi havde svært ved at stå inde for produkter der miljømæssigt ikke imødekommer skandinaviske retningslinjer.

 

Vi har ligeså taget kampen op for alvor mod kridtstøv og traditionelle løsninger. Alle mennesker har krav på et godt sundt arbejds og lærings miljø, hvilket vi understøtter som ingen andre. Jeg er både stolt og glad ved, at skabe forandringer og nye måder at arbejde på, blandt mennesker generelt hvor WriteWall er involveret.

 

Få nyhedsbrev løbende