Mag+ & AquaWrite + Interaktiv projektor

GØR OVERFLADEN TIL EN STOR MAGNETISK WRITEWALL MED MAG+ & WRITE + INTERAKTIV PROJEKTOR

 

  • Kombinationen af vores magnetiske tapet Mag+, Whiteboard maling Write, samt Epsons interaktive teknologi, er fremtidens kommunikations overflade nr. 1.
  • Anvend din WriteWall som en interaktiv overflade, hvor du både med fingrene kan tegne og skrive, samt ligeså anvende elektroniske ”tusser”, eller alm. whiteboard tusser.
  • Epsons første touch-interaktive projektor har ultrakort projicering, samt en bredskærmsopløsning.
  • EPSON MODEL EB-696UI Full HD finger touch Projector Innovativ, interaktiv undervisningsløsning med en stor skalerbar skærmstørrelse på op til 100 tommer til at vise indhold i fuld HD til forbedret læring. Denne nye projektor giver ultimativ interaktivitet ved at kombinere fingertouch med to penne. Med et lysstyrkeniveau på 3.800 lumen og fuld HD WUXGA-opløsning giver EB-696Ui's ultrakorte projicering dig mulighed for at vise store billeder på meget kort afstand med kun få skygger og kun lidt genskin. Et kontrastforhold på 16.000:1 og HDMI-indgang betyder, at de studerende drager fordel af skarpe, tydelige billeder.
  • EPSON MODEL EB-1460UI Full HD conferencing solution Opret en ægte fremadrettet arbejdsplads ved at fremme effektive og samarbejdsbaserede møder for at drive vidensdeling og kommunikation. Skab interaktivitet i ethvert mødelokale med vores nyeste projektor med ultra-kort projicering, som indeholder fingertouch og to penne, høj lysstyrke på 4.400 lumen, fuld HD WUXGA-opløsning og fjerntilslutning fra flere lokaliteter. EB-1460Ui med ultra-kort projicering er designet til at præsentere en skalerbar skærmstørrelse på op til 100 tommer, som lever op til kravene i enhver virksomheds arbejdsmiljø

 INSTALLERET OG KLAR TIL BRUG

Download produktblad

Få nyhedsbrev løbende