TÆNK ALLE OVERFLADER SOM MULIGE WHITEBOARDS

Funktionel forklaring:

 

   WRITE = Skrivebar

   MAG = Magnetisk 

   PRO = Projiceringsbar

   PRINT = Printbar

 

De er elsket af alle, der ønsker omgivelser, som fremmer samarbejde, iderigdom og innovation. De kan noget hver især. Og de kan kombineres. Så kan de mere...

 

Vi forventer ikke, at nogen kan vælge den rigtige løsning uden rådgivning. Men bliv inspireret – og tag endelig fat i os ang. behov, muligheder og pris.

 

 
 
 
 

Mag+ & AquaWrite + Interaktiv projektor

GØR OVERFLADEN TIL EN STOR MAGNETISK WRITEWALL MED MAG+ & WRITE + INTERAKTIV PROJEKTOR

 

  • Kombinationen af vores magnetiske tapet Mag+, Whiteboard maling Write, samt Epsons interaktive teknologi, er fremtidens kommunikations overflade nr. 1.
  • Anvend din WriteWall som en interaktiv overflade, hvor du både med fingrene kan tegne og skrive, samt ligeså anvende elektroniske ”tusser”, eller alm. whiteboard tusser.
  • Epsons første touch-interaktive projektor har ultrakort projicering, samt en bredskærmsopløsning.
  • EPSON MODEL EB-696UI Full HD finger touch Projector Innovativ, interaktiv undervisningsløsning med en stor skalerbar skærmstørrelse på op til 100 tommer til at vise indhold i fuld HD til forbedret læring. Denne nye projektor giver ultimativ interaktivitet ved at kombinere fingertouch med to penne. Med et lysstyrkeniveau på 3.800 lumen og fuld HD WUXGA-opløsning giver EB-696Ui's ultrakorte projicering dig mulighed for at vise store billeder på meget kort afstand med kun få skygger og kun lidt genskin. Et kontrastforhold på 16.000:1 og HDMI-indgang betyder, at de studerende drager fordel af skarpe, tydelige billeder.
  • EPSON MODEL EB-1460UI Full HD conferencing solution Opret en ægte fremadrettet arbejdsplads ved at fremme effektive og samarbejdsbaserede møder for at drive vidensdeling og kommunikation. Skab interaktivitet i ethvert mødelokale med vores nyeste projektor med ultra-kort projicering, som indeholder fingertouch og to penne, høj lysstyrke på 4.400 lumen, fuld HD WUXGA-opløsning og fjerntilslutning fra flere lokaliteter. EB-1460Ui med ultra-kort projicering er designet til at præsentere en skalerbar skærmstørrelse på op til 100 tommer, som lever op til kravene i enhver virksomheds arbejdsmiljø

 INSTALLERET OG KLAR TIL BRUG

Download produktblad
 

Få nyhedsbrev løbende